Ett hus eller hem

Ett hus är ett hus, och ett hem är ett hem. Ett hus är ett skal men med innehåll blir det ett hem. Hänger ni med? Om inte tänk på en kropp. En kropp utan själ är bara ett tomt skal. Med hjärta och hjärna blir det en personlighet. Det är precis vad som även gäller med ett hem.

Jag älskar att det är så enkelt att handla möbler online idag. Då går det möblera hemmet med unika inredningsdetaljer och möbler till bra priser. Att möblera huset ska vara en fröjd. Bäst resultat tycker jag att uppnås med att blanda olika stilar eller mixa gammalt med nytt.

Ett tips när ni ska köpa möbler till ert hem är att köpa ordentliga basmöbler som håller länge. Sedan går det att köpa billigare “trendiga” inredningsdetaljer. Det beror även på hur stor plånbok du har. Sitter du med en direktörslön så är det bara att inreda hela hemmet med dyra danska designmöbler.

En affär på nätet som jag personligen tycker har ett väldigt spännande utbud är ILVA. Där går det att hitta både klassiska möbler från kända designer, men även väldigt prisvärda blivande klassiker. Det finns massor av trendiga och klassiska inredningsdetaljer som krävs för att göra ditt hus till ett personligt hem.
huhud

Leave a Comment