För att fördriva tiden i mitt (nu) friska hem

Som ni alla vet så har jag jobbat ovanligt hårt med mitt hem det senaste året! Det har vart förnyande och fixande till både höger och vänster. Nu senast så var det ju avloppet som gav upp. Det visade sig att det inte bara var stopp i avloppet den här gången.

Eftersom att jag haft så mycket problem med avloppet så bestämde sig min kompis att kolla lite närmare på det och det visar sig att det var något vajsing med hela röret. Det var ju en mindre trevlig överraskning må jag säga, det hade jag inte direkt räknat med! Men det var bara att nicka och se glad ut, det är ju såhär situationen ser ut!

finally

Så nu har vi fixat och donat med detta i nästan en vecka och det börjar ta sig nu, äntligen. Det var delar hit och instruktioner dit! Nu kan jag i alla fall äntligen sätta mig ner ett slag och bara ta det lugnt. Jag har bestämt mig för att ikväll är kvällen jag inte ens ska titta åt verktygshållen eller tänka på trasiga rör och avlopp. Nej ikväll är kvällen jag ska ägna mig helt och fullt åt min favoritsysselsättning, spela bingo på Lycko Bingo! Har inte haft tid att göra det på hela förra veckan så det ska bli ett kärt återseende, det lovar jag er! Ses vi där inne kanske? 🙂

Leave a Comment