Hyra lager av Selstor

Har du en massa saker över som du inte använder just nu men ändå vill ha kvar? Då kan det vara intressant för dig att hyra lager. Företeelsen kallas selfstorage och är idag väldigt populärt. Det har funnits länge i bland annat USA men har även i ett par års tid nu alltså funnits i Sverige. Om man ska förklara det lite enkelt så innebär det att du hyr en lagerplats där du får placera in saker som du inte har användning för men som du kanske ändå inte vill slänga. Lite grann som ett extra förråd.

Detta är ett fenomen som blivit ofantligt populärt på sista tiden och antalet företag som jobbar med uthyrning av lagerplats. Ett utav dessa företag är Selstor. Selstor är ett ganska så nystartat företag men trots detta så har de vuxit snabbt och är idag bland de ledande företagen just inom uthyrning av lager. De flesta utav oss har säkerligen en eller ett par lådor stående hemma med saker som man inte använder. Kanske är det kartonger från en tidigare flytt eller liknande. Alla som en gång flyttat lådor vet hur mycket saker det ofta blir över. Tänk då hur mycket plats man kan spara om man kan stuva ner allt detta i kartonger och frakta iväg till ett lager man hyr.

Mer plats och yta i sitt boende är det många utav oss som önskar, Selstor erbjuder en lösning för att man ska kunna få just det, och allt till ett lågt och bra pris. Just priser är någonting som många är oroliga för, men faktum är att det är väldigt billigt att hyra ett lager. Och framförallt så behöver man inte alls många kvadratmeter när man väl ska hyra. Så länge man packar smart i kartonger så kommer de flesta undan på ganska liten yta och på så sätt så behöver man inte betala alls mycket.

Leave a Comment