Köpa och sälja bostad

Att göra ett fastighetsköp eller försäljning är den största affären som majoriteten av oss gör i livet. Därför är det otroligt viktigt att få tag i en bra mäklare. De flesta mäklarfirmor lovar guld och gröna skogar om deras fastighetsmäklare men hur är det när klienterna själva får välja?

Har ni hört talas om FMF? FMF står för Fastighetsmäklarförbundet. Det är ett rekommendationssystem för mäklare. Där får klienten själv rekommendera deras mäklare. I ledningen ligger just nu Johan Stenhardt som arbetar för HusmanHagbergs. Själva FMF är rikstäckande och tillhör inte något politiskt parti.

Som privatperson vid en fastighetsaffär rekommenderar vi stark att du kollar på deras hemsida. De ger tips och råd både vid köp och råd. Det är förklarat om allt från hur en budgivning till en värdering går till. Det steg för steg förklarat hur en fastighetsaffär går till, både som köpare och säljare.

För att få nytta av hemsidan så behöver du inte gå i flyttankar även om den huvudsakliga fokusen ligger på det. Det finns nämligen annan nyttig information för dem som äger sin lägenhet. Exempelvis hur du går tillväga om du vill bygga en balkong på din bostadrätt? Eller viktiga nyheter, som för tillfället exempelvis information om ränteavdraget.

Är det okej att bygga en balkong på din bostadrätt?

Är det okej att bygga en balkong på din bostadrätt?

Leave a Comment