Magasinering under flytten

Sista helgen i varje månad är det många som flyttar. Den gamla lägenheten/villan ska städas ut och möblerna ska in i den nya. Detta leder uppenbart till kaos och mycket stress. Planering är därför A och O. Nu tänkte jag ge er ett väldigt smart tips. Det är nämligen att även involvera en punkt C. Det kanske låter galet, som att det skulle bli mer arbete men det underlättar faktiskt oerhört mycket.

Vi har väldigt mycket pinaler i våra hem som vi inte använder varje dag. Börja tidigt med att packa ner dem i flyttkartonger. Magasinera dessa och kör dem från hemmet. Det finns tillfälliga lager som går att hyra. Du har fri tillgång till dessa så kör lass dit allt efetrsom du inte behöver dina saker. Sista veckan innan flytten har du därmed bara det absolut nödvändigaste i hemmet. På detta vis går det snabbt att tömma bostaden då utflyttningen sa ske. Det brukar alltid ta längre tid med flytten äv vad som tros till en början.

I den nya bostaden får du snabbt in det viktigaste som behövs utan att behöva söka bland alla kartonger för att hitta det nödvändigaste. Även om flyttkartongerna är märkta per rum så kan det vara svårt att hitta den välbehövliga kaffekoppen.

Förråd finns på flera orter runt om i Sverige. Sök efter närmaste förråd här. Lycka till med flytten, och hoppas ni gillar vårt tips.
bhk

Leave a Comment