Vad är det viktigaste då du köper bostad?

Våra kriterier när vi ska köpa nya bostäder skiljer sig åt. De flesta lägenheter som går för en högre summa har ofta några gemensamma nämnare. Det finns balkong, högt i tak, en vacker utsikt, fräscht badrum och kök. Vart lägenheten ligger är också väldigt viktigt för priset men om vi bortser från den faktorn. De flesta vill sätta sin prägel på lägenheten så det spelar ingen roll med lättare renoveringsprojekt som att byta fönster eller tapetsera om väggarna.
nr
Har lägenheten däremot behov av renoveringar som tar en längre tid och är kostsamma då sjunker priset vilket är helt logiskt.

När det gäller villor ser kriterierna ungefär likadana ut. Balkongen är inte viktig utan istället läggs fokus istället på trädgården. När det gäller villor går det att spcialisera sina önskemål lite mer än i en lägenhet. Pool, stort garage och avsides är något många kryssar som önskemål. Vad gäller renoveringar skiljer sig det däremot inte mot lägenheterna. Är det ett omodernt kök och badrum så sjunker priset en aning

Leave a Comment