Vad händer om man får stopp i avloppet?

Det händer saker i en bostad, ofta kan man fixa saker själv, men vissa saker kan man helt enkelt inte göra själv. Det är antingen för farligt (om det t.ex. handlar om elektricitet) eller så gäller inte försäkringen om man gör det själv eller så är det för komplicerat. Så, jag har haft problem med avloppet ett par gånger och som tur är har jag en kompis som jobbar på Spoltjänst som bland annat kan avhjälpa stopp i avloppet. De har kommit till mig ett par gånger med en stor bil och kört ner en högtrycksslang i avloppet. Det går ganska snabbt och är ganska kul faktiskt! 🙂 Nu funderar jag nästan på att plugga igen avloppet för att få se dem i arbete igen. Det är bra att ha den här typen av kontakter, mitt problem är att jag inte känner varken elektriker eller snickare, så jag får hålla mig till avloppsproblem om jag inte skall bli ruinerad pga. av avsaknad kompisrabatt.

Såhär går det till när man spolar avloppet:

Leave a Comment